(stream**) Gorica Hajduk Split uživo prijenos 17.09.2023
1. HNL. HNK Gorica. vs. Hajduk Split. imgalt. Prijenos uživo. imgalt. Utakmica uživo. Uživo. Najbolje iz meča. Kvote. Pregled. statistika.
Reprezentativna nogometna stanka je iza nas pa su se ovog vikenda vratile klupske obveze. I dok je Hajduk u srijedu igrao susret šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u kojem su očekivano lagano svladali Omladinac iz Gornje Vrbe u Slavonskom Brodu sa 6:0, istog dana je objavljeno kako više nema ulaznica za nedjeljni ogled između Gorice i Hajduka na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici te da su sve rasprodane. Gorica Hajduk Prijenos hnk gorica - hnk hajduk / ht prva liga / 2021. -2022.
Izjave trenera pred utakmicu: Trener Ivan Leko se nakon odrađenih pet utakmica suspenzije ponovno vraća na klupu Bijelih. (((GLEDATI))) Gorica Hajduk uživo prijenos 26 travnja 2023 26. tra 2023. — susret 21 Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rijeka – Gorica? 21. kolo HNL-a igra se u nedjelju, 12. Pogled na ljestvicu SuperSport HNL-a izgleda lijepo za hajdučki navijački puk, a izgledao bi još ljepše da nije bilo kiksa na Poljudu protiv Istre 1961.
((GLEDATI***)) Gorica Hajduk uživo 17.09.2023 prije 4 sata — Pročitajte gdje gledati Hajduk – Istra 1961, prijenos sedmog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige iz Splita. Pogled na ljestvicu
[televizor>>>] Hajduk Gorica uživo | MIS HAJDUK SPLIT!! (prijenos uživo) Bussiness Inquiries:ivanxsub5@gmail. com» DONATIONS PAYPAL:paypal. me/Ivanx06» Instagram -Dramatična utakmica u
Bit će ključno da pokažemo timski duh. Individualna kvaliteta je bitna, ali snaga momčadi je jako bitna, da sve kvalitete koje imamo pokažemo na terenu. – govorio je glavni trener Bijelih pred predstavnicima medija uoči susreta s Goricom. – Iz moje perspektive ovo je najlakša utakmica za pripremiti. Gdje gledati Gorica – Hajduk, prijenos 8. kola HNL-a? Pročitajte gdje gledati Gorica – Hajduk, prijenos osmog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige iz Velike Gorice.
NK Gorica vs Hajduk Split Livescore and Live Video NK Gorica are playing Hajduk Split at the HNL of Croatia on September 17. The match will kick off 15:00 UTC. ScoreBat is covering NK Gorica vs Hajduk
Osijek - Gorica 🔴𝙋𝙧𝙞𝙟𝙚𝙣𝙤𝙨 𝙪ž𝙞𝙫𝙤 Danas, 020. 08. 2023 Gorica v Osijek | HNL Nogomet Livestream ▶️ http://amd. broadcast-tv. net/sports. php? match=SPORTS%20Live&live= 2023 HNL - Nogomet 8/20/2023 3:00Usprkos tom porazu, Hajduk je još uvijek vodeća momčad SuperSport HNL-a s 15 bodova, dva više od najvećeg rivala Dinama koji je već odradio susret ovog osmog kola u kojem su s 3:0 svladali Slaven Belupo. Nogometaši Gorice su u posljednjem kolu uknjižili sva tri boda pobjedom od 2:0 na gostovanju kod Rudeša u susretu nakon kojeg je Robert Prosinečki smijenjen na klupi poraženih.
[[gledaj online]!!!!] Gorica Hajduk uživo prijenos 17.09.2023 prije 4 sata — Gorica Hajduk uživo prijenos 17.09.2023. prije 8 sati — Rukometaši Gorice domaćim porazom od Varaždina otvorili su novu sezonu Paket24
HNK Gorica - Hajduk Split: SuperSport HNLHNK Gorica - Hajduk Split Nogomet SuperSport HNL #5 #1 Posljednji video sažeci Highlights: Gornja Vrba - Hajduk Split (0-6) | Croatian Cup 13 Ruj | Hrvatska Nogometna Televizija Highlights: Hajduk Split - Istra 1961 (0-1) | SuperSport HNL 2 Ruj | Hrvatska Nogometna Televizija Highlights: Rudes - HNK Gorica (0-2) | SuperSport HNL Highlights: Varazdin - Hajduk Split (1-2) | SuperSport HNL 26 Kol | Hrvatska Nogometna Televizija Highlights: HNK Gorica - Belupo (2-2) | SuperSport HNL 25 Kol | Hrvatska Nogometna Televizija Highlights: PAOK - Hajduk Split (3-0) | Europa Conference League 17 Kol | Novasports. gr Pokaži još ostale (+3) Podijeli sa prijateljima Izravni prijenos utakmice HNK Gorica i Hajduk Split pratite uživo na MAXSport1 (Subota, 15.
Gorica protiv Hajduk Split Live Prijenos i H2H Statistika Gdje se moze gledati? Gorica vs Hajduk Split live strim. Pogledaj gdje mozes gledati utakmicu uzivo. Nadolazece Utakmice.
HAJDUK SPLIT-Gorica Gdje je danas na televiziji? (2023) Gledaj Hajduk Split uživo danas na televiziji i gledaj s prijateljima. Iznenadit ćete se... tehnicar hajduk prijenos. tehničar hajduk prijenos. cvetkovec
[UŽIVO PRIJENOS>>>] Lokomotiva Zagreb Rudeš prije 2 dana — Hajduk Split (1) Varaždin (6) Istra 1961 (7) 01. (01. ) 15 +07 10:03 05-00-01 06 02. [[tv prijenos uživo-]+++] Rudeš HNK Gorica gledati
30 sati igra derbi Supersport lige HNL. Utakmicu će suditi Patrik Kolarić iz Čakovca, a prijenos pratite uživo na MaxSport TV. Nedjelja, 17. Ruj | Svi sportovi prijenosi uživo Nedjelja, 17. – Drago mi je što sam opet tu nakon dugo vremena. Meni je i dalje to jako bolno, i dalje imam mišljenje o svemu tome. Neke stvari vrijeme liječi, ali nešto i ne liječi. Teško mi je bilo gledati s tribina ovih pet utakmica. Nadam se da neću morati više. Očekujem protiv Gorice tešku utakmicu.
HNK Gorica vs Hajduk Split Rezultat uživo HNK Gorica vs Hajduk Split rezultat uživo (i video prijenos uživo) započinje 2021/03/13 u 08:05:00 UTC vremenu u Croatian First Football
minuti pobijedili Goricu u gostima s 1-0 (0-0). POGLEDAJTE VIDEO: U 50. minuti je isključen domaći igrač Moussa Wague, a odmah nakon toga jedanaesterac za Hajduk nije realizirao Marko Livaja, već je njegov udarac obranio domaći vratar Ivan Banić. No, za taj se promašaj Livaja iskupio u 98. minuti kada je u zadnjem napadu na susretu, iz blizine, asistenciju Jana Mlakara pretočio u pogodak i pobjedu. Foto: Sofascore za 24sata Premda je Gorica počela hrabro i odlučila napasti Hajduk, prve prave šanse imao je Hajduk i to su Splićane dva puta doslovno milimetri odvajali od vodstva.
Gorica i Hajduk igraju susret 31. kola HNL-a u srijedu, 26. travnja 2023. godine – gdjeSusret s klubom u čijem dresu ima puno iskustva i uspomena, najavio je i Mario Maloča. – Ovo je prvi put da sam s druge strane, moram priznati da nisam mislio da ću ikada igrati protiv Hajduka, ali to je život i tako se poklopilo. Nisam krio da sam navijač Hajduka, ali u ovih 90 minuta emocije su sa strane i napravit ću sve da Gorica uzme bodove. Mislim da smo jako dobro pripremljeni, znamo koje su njihove mane, a naravno znamo i da su Livaja i Odjidja najveća snage Hajduka. Mi se moramo koncentrirati i ako iskoristimo njihove minuse, kojih ima, mislim da možemo napraviti dobar rezultat – rekao je Maloča. Iz nje možemo puno toga izvući i dobiti. Motiv momčadi, kao i svih nas u stožeru je vrlo visok, uz ogroman respekt prema Hajduku, ali sigurno nećemo unaprijed otpisati tu utakmicu, dapače, mislim da možemo igrati ozbiljnu ulogu i očekujem pozitivan rezultat.
Hajduk je u tom susretu realno trebao voditi s 2:0 nakon 10 minuta igre, no promašaji Filipa Krovinovića i Darija Melnjaka to nisu dozvolili. Splićani su dominirali, no do gola nisu uspjeli doći. Dapače, u 11. minuti sudačke nadoknade susreta, Mateo Lisica je jedan kontranapad pretvorio u pogodak za pobjedu Puležana od 1:0. Hrvatska - Sportski TV prijenosi UživoHajduk od 16 sati u šesnaestini finala SuperSport Kupa gostuje u Gornjoj Vrbi kod Omladinca. Prijenos utakmice pratite na MaxSport 1. Rijeka utakmicom protiv Osijeka u subotu u 19.
live stream ... UŽIVO Rudeš – Gorica i Hajduk – Istra, gdje gledati live stream. Sub, 2. rujna 2023.Sport online · UŽIVO Rudeš – Gorica i Hajduk – Istra, gdje gledati