top of page

Group

Public·604 members

(Falas@@@) Dinamo Tirana Kukësi drejtpërdrejt 13 shtator 2023

18 orë më parë — [TV DREJTPËRDREJT] Dinamo Tirana Kukësi drejtpërdrejt live 13/09/2023 5 ditë më parë — [[[Transmetim i drejtpërdrejtë<<<<]==]] Erzeni Korabi ...

ree

1. 0. 03. 09. ; Kukesi. Egnatia. 4. ; Teuta. KFresults, fixtures, Dinamo Tirana - Kukesi live Dinamo Tirana scores and fixtures - follow Dinamo Tirana livescore, results, fixtures and match details on22:44 Vjosa ​Osmani uron Presidentin Begaj: Do të intensifikojmë bashkëpunimin në rrugën euro-atlantike Kosovë-Shqipëri Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani ka uruar Bajram Begaj pas marrjes zyrtare të postit të presidentit të Shqipërisë, duke thënë se në të ardhmen do të thellohet bashkëpunimi ndërmjet dy vendeve, por edhe sa i përket rrugës së përbashkët euro-atlantike.

KF Tirana, Live on TV Futboll KF Tirana - ku mund të shikoni drejtpërdrejt në TV, rezultatet më të fundit, permbledhje, Kukesi. Kategoria Superiore 09:00. KF Tirana. KF

FK Kukësi vs KF Tirana live score, H2H and lineups FK Kukësi KF Tirana live score (and video online live stream) starts on 18 Sept 2023 at 14:00 UTC time in Kategoria Superiore,

(((sport tv<<<))) Kukësi Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 25 maj 2023 — [LIVE SPORT=] Skënderbeu Egnatia transmetim i[[Transmetim televiziv<]] Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt(TRANSMETO) Bylis BallshSHBA po rrisin praninë në Paqësor. 11:24 Sulmi kibernetik/ Shtyhet depozitimi i pasqyrave financiare në regjistrin tregtar Ministria e Financave dhe Ekonimisë vendosi sot të shtyjë depozitimin e pasqyrave financiare në regjistrin tregtar. 29 vatra zjarri gjatë 24 orëve të fundit! Angazhohen për shuarjen e tyre 315 zjarrëfikës, 36 mjete dhe një helikopter Ministria e Mbrojtjes ka bërë të ditur situatën e zjarreve në vend për 24 orët e fundit, ku bën me dije se janë 29 vatra zjarri të aktivizuara dhe për stabilizimin e tyre po punojnë 315 efektivë zjarrfikës, 36 mjete zjarrfikëse dhe një helikopter. 11:17 I akuzuar për trafik droge/ Ish-truproja e Saimir Tahirit do të gjykohet nga GJKKO Hekuran Marku, ish-truprojë e Saimir Tahirit, në kohën kur drejtonte ministrinë e Brendshme do të gjykohet në GJKKO.

14:52 “Tirana, për t’u marrë shembull”/ Kryetari i bashkisë së Tiranës takon senatorët dhe deputetët italianë Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj priti në një takim të posaçëm një delegacion nga Italia, në përbërje të të cilit ishin senatorë dhe deputetë të parlamentit italian, të kryesuar nga Antonio Tasso. [[[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË===]]==] Kastrioti_Kruje... drejtpërdrejt live 7 Partizani Tirana Laçi transmetim Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë Kastrioti_Kruje Tirana 2022 19 Tirana vs Kastrioti Kruje(TRANSMETIM-) Shqipëria U21 Rumania U21 shiko live 22 orë më parë — Superliga 2023/2024 Live Scores, Results & Odds Albania; Partizani. Laci.

[TV DREJTPËRDREJT] Dinamo Tirana Kukësi drejtpërdrejt live 15 ditë më parë — [[[Transmetim i drejtpërdrejtë<<<<]==]] Erzeni Korabi Peshko Kukësi Bylis Ballsh drejtpërdrejt 10 2023 [SPORTI=] Kastrioti_Kruje Dinamo Tirana... 08:05 Parashikimi i motit, temperatura deri 40 gradë C Vendi ynë do të vijojë të jetë në ndikimin e valës së nxehtë afrikane.

[[[TV drejtpërdrejt==]!!!]] Partizani Tiranë Escaldes shiko [TV<] Dukagjini Europa shiko live 13 korrik 2023 sport tv live albnia Shkodër: Live + 12:00pm: Partizani Tirana 3 - 1 Kukësi:KF Vllaznia - Faqja Zyrtare

Të shtunën, Tirana-Kukësi. Dinamo pret Egnatian, rrezikon Dinamo pret Egnatian, rrezikon daljen nga kategoria. TIRANE.KUKSIII Në këtë javë ata do të përballen e Egnatian, rivalen e drejtpërdrejtë për zonën

E diel, 24 Korrik 2022 23:00 Qyteti Feniks i Arizonës, temperatura të larta dhe nxehtësi vdekjeprurëse Qyteti Feniks i Arizonës është një nga qendrat urbane më të nxehta në Shtetet e Bashkuara. Gjatë dy viteve të fundit, më shumë se 300 amerikanë humbën jetën respektivisht nga shkaqe të lidhura me temperaturat e larta. 22:49 Instruktorët amerikanë dhe britanikë trajnojnë anëtarët e mbrojtjes territoriale ukrainase Ish-instruktorë ushtarakë nga Shtetet e Bashkuara dhe Mbretëria e Bashkuar kanë dalë vullnetarë për të trajnuar anëtarët e mbrojtjes territoriale të Ukrainës dhe forcave speciale të policisë. 12:11 Anonymous shpjegojnë sulmin/ Hakerat shqiptarë: Kujdes, më e keqja nuk ka mbërritur ende Grupi i hakerave shqiptarë Anonymous Albania ka lëshuar një deklaratë duke komentuar sulmin kibernetik që goditi e-albanian dhe AKSH-in. 11:59 Washington Post/ Shqipëria kërkesë organit më të lartë evropian për të drejtat e njeriut: Anuloni pretendimet për tregtim organesh Parlamenti shqiptar i ka kërkuar organit më të lartë evropian për të drejtat e njeriut që të anulojë një rezolutë të vitit 2011, e cila citonte akuza të pabazuara që nga ajo kohë për tregtimin e organeve njerëzore gjatë luftës së viteve 1990 në Kosovë.

(((transmeto<))) Dinamo Tirana Kukësi drejtpërdrejt live 13 17 orë më parë — (transmeto<))) Dinamo Tirana Kukësi drejtpërdrejt live 13 shtator 2023 Tirana Partizani Tirana drejtpër[[Transmeto]] Egnatia Kukësi 2022

[[[sporti-]]+] Tirana Vllaznia drejtpërdrejt falas 7 dhjetor 2022 LIVE/ Nuk do e besoni ç’po ndodh nГ« ndeshjen Torpedo-KukГ«si 3 years ago Po luhet pjesa e dytГ« e ndeshjes Torpedo-Kukesi dhe ndeshja vijon 4-1, nderkohe

(futbolli>>) Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrej (futbolli>>) Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 3 shtator 2023 Tirana vs Dinamo Batumi Events & Result Football - Scores24Within each of

[[[sot##]<<<]] Kukësi Egnatia drejtpërdrejt live 3 shtator 2023 (shikoni@@) Erzeni Teuta Durrës drejtpërdrejt live 12/02/2023(((falas@))) Erzeni Tirana drejtpërdrejt falas 26. 2023 | 学生 [SHIKONI>] Teuta Durrës Bylis

11:09 Tjetër aksident në Lezhë! Motorçikleta përplaset me makinën tek kryqëzimi i Rrilës, në spital drejtuesi Një aksident i rëndë ka ndodhur në aksin rrugor Lezhë- Milot, tek kryqëzimi i Rrilës. 10:11 Të shtëna me armë në SHBA/ Dy të vdekur dhe të paktën pesë të plagosur në Los Angeles Dy persona u vranë dhe të paktën pesë u plagosën nga të shtënat me armë në lagjen San Pedro të Los Angeles-it.

10:28 Sot një vit nga aksidenti tragjik në Kroaci, humbën jetën 10 qytetarë të Kosovës Sot bëhet një vit nga aksidenti tragjik në autostradën te Slavonski Brod në Kroaci, ku humbën jetën 10 persona dhe 45 të tjerë u lënduan në autobusin me targa të Kosovës. (((SHIKO TV=))) Partizani Tirana Laçi drejtpërdrejt falas 3... Live[TV DREJTPËRDREJT=] Laçi Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë Partizani Tirana Erzeni drejtpërdrejt live. (shikoni@@) Erzeni Teuta Durrës drejtpërdrejtKS Dinamo Tirana vs Kukesi H2H - Livescore KS Dinamo Tirana vs Kukesi H2H. « Back | Yesterday | Today | Live | My Games | Finished | Not Started | Tomorrow | Predictions.

(SPORTI>>) Flamurtari Apolonia Fier drejtpërdrejt live 23 maj 2023 2023 00:00 Tirane KF Tirana – FK Kukesi Java 2908. 2023-Tirana-Elbasani 6-1 Ekipi(JETONI<<<) Erzeni Partizani Tirana transmetim i drejtpërdre

(((SHIKO TV=))) Partizani Tirana Laçi drejtpërdrejt falas 3 [[[ONLINE==]==]] Laçi Tirana drejtpërdrejt 21 maj 2023 21 maj 2023 — ((TRANSMETO#)) Partizani Tirana Kukësi drejtpërdrejt falas 62023 00:00 Tirane KF

Members

• Kitchen Traditions
    Kitchen Traditions
  • Pamela
  • Charlie Russom
    Charlie Russom
  • Shoaib Ahmed
    Shoaib Ahmed
  • Gohan 267
    Gohan 267

©2022 by Missionary Ministry of One Family (MIMOFAM). Proudly created with Wix.com

bottom of page