[[[SPORT NA ŻYWO!!]-]] Górnik Ruch gledaj na żywo 15/09/2023
15 godzin temu — Wybierz kanał i obejrzyj mecz na żywo Wybierz kanał telewizji online z meczem Górnik Zabrze - Ruch Chorzów, klikając przycisk "oglądaj", Zaloguj ...
Górnik Zabrze - Ruch Chorzów ONLINE. Wracają Wielkie 10 godzin temu — Górnik Zabrze - Ruch Chorzów ONLINE. Wracają Wielkie Derby Śląska. Gdzie oglądać w telewizji? TRANSMISJA TV NA ŻYWO!
((Telewizja na żywo!!)) Puszcza Śląsk Wrocław gledaj online 11 godzin temu — 18), Górnik Zabrze - Ruch Chorzów (20.30). 16 września (sobota):. 0. +. 0 Comments. About. Welcome to the group! You can connect with
pl szkoda że dzisiaj porażka ale myślimy ze na ślasku wygramy bez trenera ojrzyńskiego zawieRcie - 21 lutego 2016, 22:01:44 - *. pl Piękne zwycięstwo! Niebieska juRa pozdRawia! pep - 21 lutego 2016, 22:02:23 - *. pl Buncol80 -do 2004 w Ruchu Chorzów prezesem był były pierwszy sekretarz partii w Chorzowie!!! Pan Rogala, bardziej kumaci i nie zakłamani bardzo dobrze o tym pamiętają, po upadku komuny kilka klubów całkiem musiało się rozwiązać, choćby Gliwicki Piast. Więc skończ bredzić o PRL-u i o tym że tylko Górnik z tego czerpał. Buncol80 - 21 lutego 2016, 22:06:06 - *.
pl tak właśnie upada ostatni bastion komuny w Polsce otwarcie nowego stadionu (co prawda tylko trzech trybun i w dodatku z 3-letnim opóźnieniem, hehe), orkiestra górnicza, władze miasta, komplet widzów itd. przyjeżdża największy rywal i zamiast fety jest płacz, żal i zgrzytanie zębówRuch władcą Górnego Śląska!!! każdy to powie 14-krotni mistrzowie!!! nRsl - 21 lutego 2016, 20:29:41 - *. pl Kaj Jaro i Johny z ksg? 0:2 dobranoc matadoR - 21 lutego 2016, 20:32:17 - *.
Ile meczy wygrał wtedy na wiosnę? Z kim wygrał? A Lech miał super pakę i wygrywał wtedy wszystko. (L) - 21 lutego 2016, 21:08:23 - *. pl Będzie piękna kara za podłożenie się Lechowi w zeszłym sezonie. BatoRy - 21 lutego 2016, 21:10:26 - *. inet-siec. pl O kibiców Ruchu, to wy się nie martwcie. Na otwarciu nowego stadionu, w dodatku na derbach spokojnie mielibyśmy tyle co w 2008 roku.
[TELEWIZJA NA ŻYWO-] Puszcza Śląsk Wrocław gledaj na 14 godzin temu — 20:30 Ruch Chorzów vs Stal Mielec 08. 09 Sparingi piątek, g. 11:00 Ruch Chorzów vs Piast Gliwice 15. 09 v Górnik Zabrze vs Ruch Chorzów
pl Buncol80 -bo takie sprawy tak się kończą, pamiętasz jak Piast się cieszył ze spadku Górnika? za rok tego żałował. Jeśli chodzi o mecz z Lechem to ja jednak myślę że to był normalny mecz, zresztą formmmmmę Górnika widać do dziś..... judasz - 21 lutego 2016, 22:14:59 - *. 137. 1. 210) gornik blamaz i dno ojrzynski kiepski trener Anty_Wiecz - 21 lutego 2016, 22:15:45 - *. pl do XmenPrzypomnij sobie ilu kibiców Górnika chodziło na mecze przed rozpoczęciem przebudowy stadionu? Były pełne trybuny, brakowało biletów dla wszystkich chętnych, choć drużyna regularnie broniła się przed spadkiem, w kadrze byli "piłkarze" pokroju Rambo, Ulissesa czy Nogawy, a w pucharze przegrali w dwumeczu 0-4 ze spadkowiczem z II ligi Radomiakiem. Skoro dało się wtedy, to da się i teraz.
pl He he he Brawo Ruch!! Wisła i Górnik spadają z ligi. Zasłużyły na to za całokształt. BarPulpet - 21 lutego 2016, 20:35:55 - *. pl Niewątpliwym atutem tak dużego stadionu jest fakt, że można na nim łatwiej się ukryć, kiedy przychodzi komornik. Bonifacy - 21 lutego 2016, 20:36:42 - *. pl Kibic, nie jestem z rodziny z Ojrzyńskiego, nie znam go. Ale staram się na to patrzeć obiektywnie. Zależy mi na tym aby Górnik Zabrze się utrzymał, jednak najważniejszy jest rozsądek. Trener Ojrzyński to jeden z najlepszych trenerów w Polsce.
/R- 21 lutego 2016, 19:58:40 - *. internetia. pl Dziękuję wam Niebiescy za te piękne zwycięstwo!!!! Katowice zawsze za Ruchem wrc - 21 lutego 2016, 19:58:53 - *. opera-mini. net (*. 10. 241. 142) zagrał, zagrał jak za dawnych lat... do budy pazer - 21 lutego 2016, 19:59:05 - *. pl Będzie jak w Bielsku. Cała prawda o Ojrzyńskim. Drużyna na wiosnę zajechana, bez polotu. Karus - 21 lutego 2016, 19:59:23 - *. internetdsl. pl No to znamy pierwszego spadkowicza. Niebiescy wszyscy na Cicha! tito - 21 lutego 2016, 19:59:35 - *. rudaslaska. pl Ojrzyński powinien odejść, nie ma on pomysłu na grę Górnika. Ruch dzisiaj o klasę lepszy. Piłkarze Górnika grali mega chaotycznie, nieporadnie, masa niedokładnych podań, brak pomysłu, brak pressingu, złe ustawianie się, brak walki o piłkę....... można by jeszcze wiele wymieniać.
to pilkarzyki.. pajacyki.. tylko poz 1000mpz do kilofa Buncol80 - 21 lutego 2016, 21:54:14 - *. dynamic-ww-2. pl @Anty wiecz Zdecyduj się w końcu bo najpierw piszesz ze niemozliwe aby mecz Górnik - Lech 1: 6 był ustawiony a za chwilę mówisz ze wcale się nie dziwisz. Jesteście pierwszym klubem we współczesnej historii którego kibicie otwarcie przyznali że przed meczem naciskali na porażke swojej drużyny. Mnóstwo ludzi po tym zdarzeniu u was czuło niesmak inni się cieszyli. W Warszawie każdy uznał ze za ten wałek karma wróci i długo nie trzeba było czekać.
pl @pep oczywiście że nie nie tylko Górnik czerpał z komuny, ale tu akurat kibic Górnika pisał coś o przeszłości Legii wiec mu odpisałem. Dziś Warszawa świętuje tak jak po porażce z Lechem świętował Górnik. Ale za tydzień nie bedzie taryfy ulgowej i Ruch dostanie łomot w stolicy zawieRcie - 21 lutego 2016, 22:10:03 - *. pl Za tydzień się okaże kto będzie lepszy, mam nadzieję że wygRamy Expert - 21 lutego 2016, 22:11:56 - *. pl to gornik czysci ruchowi buty w tym sezonie 0:1 chorzow, 0:2 zabrze, slabiutkie to zabrze akurat na 1 lige. pep - 21 lutego 2016, 22:14:43 - *.
czy Lechii a aglomeracja znacznie większą niż Zabrze. Nawet Lech będąc Sam w całej Wielkopolsce nie potrafi zapełnić swojego stadionu. Ceny biletów i poziom gry nie sprzyja frekfencją. Co do meczu Legii z Redzińskim można go całego ściągnąć z Chomika, ja go jeszcze raz obejrzałem dokłanie(a pamiętam te czasy bo jeżdżę na mecze 30 lat i nie lubię legii) klatka po klatce(faule) piłkarzy Górnika po, których były drugie żółte w konsekwencji czerwone kartki. Nie było tam przesady w ocenie arbitra. górnik grał bardzo brutalnie.
RD Live Górnik Zabrze. 11:30. Ruch Chorzów. Denmark - Superliga1 Matches. Viborg FF. 10:00. FC Midtjylland. England - League Two1 Matches. Salford City. 11:45.
Lecha wypad z walki o mistrza a Górnik wypada z ekstraklasy. A co do historii to naprawde zabwane jak brzydką historie Legii wypominają kibice Górnika, czyli drużyny która za PRL powstała i za PRL odnosiła wszystkie sukcesy. Nie ma drużyny w PL która za komuny by tak wiele znaczyła a po jej upadku tak mało. Zycze powodzenia w pierwszej lidze tam też będziecie mieli okazje podkładać się przeciwnikom Legii choćby w Pucharze Polski RTS - 21 lutego 2016, 21:54:52 - *. pl Brawo Ruch Wojownikow dwoch Widzew Ruch! kibic - 21 lutego 2016, 21:55:49 - *.
komplet z l... Więcej nie wchodzi. Jak wcześniej mogło u was być 9 tyś też go nie zapełniliście!! A teraz 20 tyś januszow wiem bo widziałem w robocie kto się wybierał na ten mecz 😁 bRawo Ruch!!! JawoRzniak - 21 lutego 2016, 21:04:09 - *. pl W JawoRznie euforia!!! gosc - 21 lutego 2016, 21:04:39 - *. pl Obiektywnie trzeba stwierdzic ze gornik spadnie do 1 ligii. Hipopotam - 21 lutego 2016, 21:04:42 - *.
[telewizja na żywo] Resovia Podbeskidzie gledaj na 6 sie 2023 — liga - Ruch Chorzów - Resovia Rzeszów Na żywo Piłka nożna / Transmisja 19:50 1. liga - Górnik Łęczna - Podbeskidzie Bielsko-Biała Na żywo
Górnik - Ruch: transmisja w TV i online. Gdzie oglądać dziś 12 godzin temu — Górnik - Ruch: transmisja na żywo w TV oraz stream online. Sprawdź, gdzie i jak obejrzeć mecz 8. kolejki PKO